24/7 staat wij voor u klaar

Rioolontstopping

Rioolontstopping nodig?

Wij lossen het voor u op

Is uw riool verstopt, maar weet u niet precies wat het  probleem is?
Wacht niet te lang en bel ons voor professionele rioolontstopping.

Wanneer schakel ik Pauw Dodewaard in voor professionele rioolontstopping?

Kleine verstoppingen kunt u vaak zelf oplossen, bijvoorbeeld met een rubberen ontstopper. Soms zitten de problemen echter dieper in het riool. Als de verstopping zich buiten de voordeur bevindt, komen wij graag voor u in actie. Wacht niet te lang met rioolontstopping, want een verstopt riool kan leiden tot lekkages, stankoverlast en waterschade.

Hoe weet ik dat de rioolontstopping zich buiten de voordeur bevindt?

Waar de verstopping zich precies bevindt is soms lastig in te schatten. Gelukkig hebben onze vakmensen genoeg ervaring. Zij weten precies hoe ze het probleem het beste kunnen detecteren. Is uw wasbak verstopt? Of het fonteintje bij het toilet? Doet de watertoevoer naar de wasmachine het niet meer? Dan is er vaak een probleem in de huis-, tuin- en keukenriolering. Heeft u daarentegen problemen met het toilet, dan bevindt de verstopping zich waarschijnlijk buiten de deur. Neem in dat geval contact op met ons.

Hoe gaan jullie te werk?

We gebruiken specialistische apparatuur om de rioolverstopping op te lossen. Zo zetten we speciaal uitgeruste hogedrukauto’s in om vervuiling te verwijderen. We zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, maar ook in reiniging, inspectie en afvoer van het riool en septic tanks. Als u ons inschakelt voor rioolontstopping, dan regelen we alles voor u. We lossen het probleem op en laten het vervolgens weer netjes achter. Daar hoeft u niet over in te zitten.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Het is handig wanneer u een bouwtekening van uw woning heeft, zodat we precies kunnen zien waar het riool uw huis verlaat. Deze is eventueel opvraagbaar bij de gemeente. Heeft u geen tekening en is er geen tijd om deze op te vragen? We lossen het rioolprobleem evengoed voor u op.

Er is nu direct rioolontstopping nodig. Wat moet ik doen?

Soms zijn de problemen zo vervelend dat er direct rioolontstopping nodig is. Geen zorgen, bel ons gerust 0488 412 369. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw rioolprobleem op te lossen. Onze vakkundige rioolontstoppingsdienst is razendsnel ter plaatse om de verstopping te verhelpen.

Meer weten?

Wilt u ook gebruikmaken van onze
veelzijdige dienstverlening of
meer informatie over onze diensten.
Dan verzoeken wij u te bellen naar
0488-41 23 69 of te mailen naar
info@pauwdodewaard.nl voor een afspraak.
Wij staan u graag persoonlijk te woord.